Очакванията ни свързани с нашите автомати за вода

 

„Създадохме OSMOSIS преди две години с цел да бъдем полезни на повече хора. Ползите от пиенето на чиста и свободна от замърсявания вода са безспорни. Ние в OSMOSIS вярваме, че осигуряването на пречистена вода в неограничено количество в една компания е част от грижата за комфорта и здравето на служителите.“

Тони Николов, основател на OSMOSIS България по време на церемонията за връчване на отличието за Зелена иновация на Националният конкурс “Най-зелените компании в България” 2019 г.

 

НАШАТА МИСИЯ

 

Иновация и следване на тенденциите за здравословен живот!

Вярваме, че пречистената вода ще подобри качеството на живот за повече хора – в домовете им и в корпоративния свят. Следваме социално отговорна политика, която с всеки изминал ден е полезна за все повече хора.

 

НАШИТЕ ОСНОВНИ ЦЕННОСТИ:

 

Качество

 

Важните неща, които се стремим да правим по-добре, докато подкрепяме планетата.

Системата за обратна осмоза пречиства трапезната вода, която се доставя от водопроводната мрежа от пестициди, хлорамин, хербициди, тежки метали, радиоактивни елементи, флуор и всякакви ненужни примеси и осигурява вода с най-високо качество и безопасност.

Сега можете да елиминирате вредното въздействие върху околната среда на системите за бутилирана вода и да се насладите на по-свежа и по-добра на вкус питейна вода.

Начин на живот

 

Процесът на пречистване на водата е нашата стъпка към устойчиво бъдеще.

Да направим живота по-добър, е стремеж, който за нас се отнася до две неща: На първо място е целта ни към възможно най-малко вредно въздействие върху околната среда чрез инсталиране на нашите автомати за филтриране на вода. Затова заедно с клиентите ни все по-активно се отдръпваме от употребата на бутилирана и транспортирана  вода.

На второ място е личното ни предизвикателство да станем още по-социално отговорни във всичко, което правим. Вярваме, че това е едно вълнуващо пътуване и всеки нов ден е нова възможност за следваща стъпка към един по-добър живот.

Благополучие

 

Ние можем да осигурим по-екологични решения, но и да ви дадем възможност да се възползвате от предимствата на бъдещето.

Ние гарантираме не само вода с високо качество и минимален екологичен отпечатък, но и разумна инвестиция. Ако сравните разходите, които правите за вода OSMOSIS и тези за бутилирана вода, която купувате от магазина, ще откриете, че те са в пъти по-ниски в полза на нашите диспенсъри за вода. Ето защо все повече компании избират OSMOSIS България.

Здраве

 

Ние вярваме, че здравословният начин на живот създава щастлива, продуктивна и творческа среда.

Повече от две трети от човешкото тяло се състои от вода, която е основен компонент на клетките и среда за транспортиране на хранителни вещества. Не е изненадващо, че имаме нужда от достъп до чиста вода, за да поддържаме оптимално здраве.

Ползите за здравето от питейната вода са обширни и включват положителния ефект върху кожата, храносмилането и енергията. Избирайки чиста питейна вода, вие избирате здравословен начин на живот, а ние сме истински развълнувани, че можем да допринесем за това.

Контакти

0883 411 656

office@osmosis.bg

        офиси в гр. Русе и гр. София

Иновация и следване на тенденциите за здравословен живот – това е мисията на OSMOSIS, която получи отличието за зелена иновация на Националния конкурс “Най-зелените компании в България” 2019г.

Наградата “2-ро място в категория „Зелена иновация” 2019г.